För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Absolut Etanol 1L odenaturerad Ph.Eur.

01399.01L
Ring för pris
Beskrivning
Etanol,  1L

 

Användningsområde

För laboratoriebruk och för användning inom sjukvården samt läkemedelsindustrin, kosmetikaindustrin och livsmedelsindustrin. Det främsta användningsområdet för Histolabs kunder är för dehydrering av vävnadsprover. Produkten används även vid färgning samt montering.
 
Teknisk specifikation
Fermenterad etanol av jordbruksursprung som rektifierats och med hjälp av molekylsikt absoluterats till 99,5%. Mycket brandfarlig vätska. Klar och färglös vätska med karaktäristiks lukt av alkohol.
 
Fördelar
Produkten har en mycket hög renhetsgrad, den möter de högsta kvalitetskraven, inklusive de uppställda i den Europeiska Farmakopén. Produkten har ursprung i naturliga råvaror.
 
Du kan beställa etanol på följande sätt:
Telefon - +4631-709 30 30
Eller skriva med det i rutan "meddelande" på kassasidan om du köper fler varor från vår e-handel. Vi lägger då på det på din order. På grund av att tillstånd krävs kan du ej lägga etanol direkt i din varukorg här i e-handeln.
 

Vi selger bare til brukere der benytter etanol som råstoff eller hjelpemiddel ved vareproduksjon, vitenskapelige og statlige høyskoler og universiteter til slik bruk som tollregionen har godkjent, laboratorier, sykehus og blodbanker det er registrert for bruk av avgiftsfri teknisk etanol etter bestemmelsene i Rundskriv nr. 3/2010 S.

Start > E-line Norge > Kemikalier > Etanol > Absolut Etanol 1L odenaturerad Ph.Eur.
Annonser